Prima   »  Informaţii publice   »  Construcții neautorizate » Felicitare cu ocazia zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul cadastrului, geodeziei și relațiilor funciare

Felicitare cu ocazia zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul cadastrului, geodeziei și relațiilor funciare

  imprimare
27.07.2018   125 accesări  

Stimaţi lucrători din domeniul cadastrului, geodeziei şi relaţiilor funciare

Am deosebita plăcere să Vă felicit din numele Agenției pentru Supraveghere Tehnică cu ocazia sărbătorii profesionale, instituită prin Hotărârea Guvernului Nr. 210 din 08.04.1996, fapt pentru care adresez tuturor celor care activează în acest domeniu urări de bine și prosperare.

Profesionalismul şi perseverenţa colaboratorilor din domeniu au făcut posibilă atingerea unor bune rezultate în sistemul geodezic, dar există încă multe obiective care urmează sa fie realizate şi atingerea cărora necesită eforturi comune.

Fie că activați în domeniul administrarea și gestionarea resurselor funciare, efectuarea lucrărilor cadastrale sau cele ce țin de geodezie, munca dumneavoastră este deosebit de importantă, iar succesele obținute vorbesc despre corectitudinea, profesionalismul și obiectivitatea cu care vă îndepliniți atribuțiile de serviciu.

Cu acest prilej, aș vrea să aduc mulțumiri fiecărui colaborator pentru aportul adus în sfera în care activează. Vă doresc multă sănătate și împlinire, iar străduința pe care o depuneți zi de zi la locul de muncă să vă aducă satisfacție și să vă motiveze pentru noi realizări.

Cu respect,

Ghenadie SAJIN

Director, Agenția pentru Supraveghere Tehnică